geisha-chokladbit-43380-2
  • -34%

Geisha Suklaapatukka Suurpakkaus

34,99 € 

22,99 €

Tekeekö mielesi jotain makeaa, mutta ei niin paljon, että popsisit 3-kiloisen suklaalevyn kokonaan itse? Ei hätää, voita nälkä ja makean himo Geisha Suklaapatukalla. Siinä on maitosuklaalla päällystetty rapea hasselpähkinätäyte, joka vie sinut heti Japani-tunnelmaan. 

Geisha Suklaapatukka Suurpakkaus on suomalainen suklaaklassikko. Se sisältää rapeaa hasselpähkinätäytettä, jota peittää kaikkein hienoin maitosuklaa. Sopii erinomaisesti otettavaksi mukaan retkille tai muille matkoille.

Myydään 35-pakkauksena á 37 grammaa.

Ainesosat Sokeri, maito, kaakaovoi, hasselpähkinät (11 %), kaakaomassa, täysmaitojauhe, kirnupiimäjauhe, kasvirasva (palmu, shea), vehnäjauho, maissitärkkelys, emulgointiaineet (lesitiini, mm. soija), suola, aromit. Saattaa sisältää muita pähkinöitä ja manteleita. Maitosuklaa sisältää vähintään 30 % kaakaota. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ingredienser: Socker, mjölk, kakaosmör, hasselnötter (11%), kakaomassa, helmjölkpulver, kärnmjölkspulver, vegetabiliskt fett (palm, shea), vetemjöl, majsstärkelse, emulgeringsmedel (lecitin, bl.a. soja), salt, aromer. Kan innehålla andra nötter och mandel. Mjölkchokladen innehåller minst 30% kakao. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 43380-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

18

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit