gadgetmonster-usb-kyl-1
gadgetmonster-usb-kyl-2

GadgetMonster USB Minijääkaappi

39,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Andrei
  7 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Har brukt det bare i kjølemodus: litt for mye støy fra ventilator på baksiden, lite plass så du nesten må bruke cola flasken.
  2 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kun istut mukavasti pelituolissasi ja olet uppoutunut pelaamaan hankalaa osuutta Harp-pelissä, niin silloin ei ole kiva nousta ylös, kun haluaa juoda limsaa. Ei, sillä silloin on parempi pitää jääkaappia kirjoituspöydällä käden ulottuvilla. Sano hyvästit turhalle kävelemiselle ja hanki USB-jääkaappi GadgetMonsterilta!

GadgetMonster USB Minijääkaappi on pienikokoinen jääkaappi, jonka mitat ovat 85 x 127 x 250 mm. Kaappi on valmistettu ABS-muovista. Valitse joko viileä (4-10 astetta) tai lämmin (jopa 50 astetta). Jääkaappiin mahtuu kaksi 33 cl purkkia tai yksi 50 cl purkki ja se toimii mukana tulevalla USB-johdolla (5V/1A). Juomat ei ole mukana.

 • Mitat: 85 x 127 x 250 mm
 • Materiaali: ABS-muovi 
 • Tilaa kahdelle 33 cl purkille tai yhdelle 50 cl purkille
 • Valitse viileä (4-10 astetta) tai lämmin (jopa 50 astetta)
 • Toimii mukana tulevalla USB-johdolla (5V/1A)
 • Juomat ei ole mukana