-funcake-sockerpasta-marshmallow-75636-1

FunCake Sokeripasta Marshmallow

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,99 €

Luo hienoja, maukkaita hahmoja vaahtokarkista ja koristele täytekakku niillä, kun on aika leipoa kakku! FunCakes-sokeripastan avulla on helppo luoda yhtä hienoja täytekakkuja kuin ammattilaiset tekevät leipomossa. Vaivaa sokeripastaa, rullaa se ohuessa kerroksessa tomusokeria ja ja laske sitten luovuus valloilleen! Sokeripastaa voidaan käyttää myös peittämään koko täytekakku.

FunCake Sokeripasta Marshmallow sisältää 250 g vaahtokarkin makuista sokeripastaa. Pyöreään täytekakkuun, jonka halkaisija on 24/26 cm, tarvitset noin 500 grammaa sokeripastaa peittääksesi täytekakun kokonaan. Vaivaa huoneenlämpöinen sokeripasta hyvin ennen käyttöä ja rullaa sen jälkeen sokeripasta ohuessa kerroksessa tomusokeria.

Ainekset: sokeri, kasvipohjainen rasva (palmuydin, palmu), glukoosisiirappi, vesi, kosteuttava aine: E422, sakeuttamisaine: E415, E466, emulgointiaine: E471, makuaine, säilöntäaine: E200, elintarvikehappo: E330. Saattaa sisältää pieniä määriä: manteli. 
Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: socker, vegetabiliskt fett (palmkärna, palm), glukossirap, vatten, fuktgivande medel: E422, förtjockningsmedel: E415, E466, emulgeringsmedel: E471, smakämne, konserveringsmedel: E200, livsmedelsyra: E330. Kan innehålla spår av: mandel. 
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 75636-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit