fudge-glengoyne-whiskey-1

Fudge Glengoyne Viski

14,99 €

250 grammaa

Poistunut
Jos olet herkkusuu, joka pitää viskistä, tulet suorastaan rakastamaan Fudge Glengoyne Viski -makeisia! Pehmeä ja ihana fudge, jossa on ripaus viskiä ja joka tulee tarjoamaan aivan uskomattoman makuelämyksen. Ja kaikista hienoin juttu on se, että saat todennäköisesti pitää makeiset itselläsi, vaikka sinulla olisikin lapsia kotonasi. Nämä nimittäin ovat todellakin makeisia aikuisille!

Fudge Glengoyne Viski on maukasta ja pehmeää fudgea, joka on maustettu Glengoyne-viskillä. Muodoltaan täydellisiä suupaloja, jotka toimitetaan tyylikkäässä peltipurkissa.

Paino: 250 grammaa

Ei sovi alaikäisille!

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, makeutettu tiivistetty vähärasvainen maito, palmuöljy*, Glengoyne-mallasviski (0,2 %), aromi, suola. Ei sisällä kovetettuja öljyjä tai rasvoja. *Sertifioiduista, vastuullisista lähteistä. Tuotteen sisältö voi muuttua. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä lukien, ellei muuta ole ilmoitettu.

Ingredienser: Socker, glukossirap, sötad kondenserad skummjölk, palmolja*, Glengoyne maltwhisky (0,2%), arom, salt. Innehåller inga härdade oljor eller fetter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 42267-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

15

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit