fudge-famous-grouse-whiskey-1

Fudge Famous Grouse Viski

14,90 €

250 grammaa

 − art.nr 42238-1
Ylellinen vaniljafudge, joka on valmistettu käsin ja jossa on aavistus maukkaasta Famous Grouse -viskistä. Itsestään selvä lauantaikarkki viskien ystävälle tai lahjaksi eksklusiivisena makeisrasiana jollekulle, joka on oikea herkkusuu. Fudge toimitetaan tyylikkäässä peltilaatikossa, joka koristaa hienosti kirjahyllyä olohuoneessa tai kotibaarissa.

Tietoja tuotteesta Fudge Famous Grouse Viski:
  • Sisältää 12 palaa
  • Käsin tehty vaniljafudge, joka on maustettu Famous Grouse -viskillä
  • Toimitetaan tyylikkäässä peltilaatikossa
  • Koko: noin 17 x 12 x 6 cm
  • Paino: 250 grammaa
  • Valmistaja on skotlantilainen Gardiner´s of Scotland, joka on erikoistunut konvehteihin. Yritys tunnetaan etenkin vaniljafudgestaan, joka on maustettu erilaisilla viskeillä.
Ei sovi alaikäisille!

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, makeutettu tiivistetty vähärasvainen maito, palmuöljy*, The Famous Grouse Blended Scotch Whisky (0,5 %), aromi, suola. Ei sisällä kovetettuja öljyjä tai rasvoja. *Sertifioiduista, vastuullisista lähteistä. Tuotteen sisältö voi muuttua. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä lukien, ellei muuta ole ilmoitettu.

Ingredienser: Socker, glukossirap, sötad kondenserad skummjölk, palmolja*, The Famous Grouse Blended Scotch Whisky (0,5%), arom, salt. Innehåller inga härdade oljor eller fetter. *Från certifierade, hållbara källor. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

35

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit