vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
francos-lime-sweet-sour-mix-74609-1

Franco's Lime Sweet & Sour Mix

6,99 €

170 grammaa

Tilapäisesti loppu
Pidätkö makeista, mutta myös kirpeistä drinkeistä ja onko sinun vaikeaa löytää jotakin siltä väliltä? Siinä tapauksessa sinun tulee kokeilla tätä sweet and sour -juomasekoitusta! Se antaa drinkillesi sen erityisen tuntuman, jonka useimmat wannabe-baarimikot tunnistavat ajatuksesta ''mitä puuttuu?''. Niin, minä voin vastata siihen: hapanimelä juomasekoitus limen maulla on juuri se, mitä tarvitset. Anna tämän pysyä omana salaisena reseptinäsi, kenenkään ei tarvitse saada tietää.

Franco's Lime Sweet & Sour Mix on juomasekoitus jauhemuodossa ja limen makuisena. Käytetään seuraaviin: daiquiri, collins, margarita, tai jos haluat tehdä oman drinkkisi vähän hapanimeläksi. Myydään pussissa, joka sisältää 170 g. Saat noin 1 litran valmista juomaa. 

Ainekset: Sokeri, rasvaton KUIVAMAITO, luonnollinen limearomi, natriumsitraatti, kasvipohjainen kumi (sisältää SOIJAA), hedelmä- ja kasviöljyt. US Certified Colors (F.D. & C. Yellow #5 ja Blue #1). (1,2% MAITOA, 0,4% proteiinia, ei eläinperäistä rasvaa).

Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, fettfri TORRMJÖLK, naturlig limearom, natriumcitrat, vegetabiliska gummin (innehåller SOJA), frukt- och vegetabiliska oljor. US Certified Colors (F.D. & C. Yellow #5 och Blue #1). (1,2% MJÖLK, 0,4% protein, inget animaliskt fett).

Tuotenro 74609-1

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit