Fortnite Skull Trooper Naamiaisasu

39,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Victoria Odelaine
  10 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Litt liten på størrelsen.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Skull Trooper -hahmo on pelottava, mutta erittäin kunnioitettu Fortnite-hahmo, jonka kanssa ei heti aleta taistelemaan. Kun tulet Skull Trooper -hahmoksi pukeutuneena naamiaisiin, saat kaikki Fortnite-nörtit antautumaan, äläkä hämmästy, jos hyvin monet haluavat ottaa kuvan kanssasi! Jos joku aikoo tulla liian lähelle, niin kokoat vain itsesi ja sinut jätetään rauhaan!

Fortnite Skull Trooper Naamiaisasu on todella mahtava naamiaisasu, joka muistuttaa Skull Trooper -hahmoa Fortnite-pelistä. Naamiaisasuun kuuluu luurankokuvioinen jumpsuit-haalari, valkoinen huppu (ei luurankoaihetta), pussi, hihahihna sekä chug jug -juomapidike, kun sinun tarvitsee parantaa oloasi. Asu on valmistettu polyesteristä ja saatavana on koot Small, Medium & Large. Kuvan mallilla on maalatut kasvot ja hän pitää valkoista huppua.

 • Materiaali: Polyesteri
 • Koot: Small, Medium & Large (aikuisten)
 • Sis. jumpsuit-haalarin, naamarin, pussin ja chug jug -juomapidikkeen
 • Virallisesti lisensoitu naamiaisasu