Näytä suurempi kuva

Lisätarvikkeet

Folioilmapallo Baby Boy Pilkullinen

first_saleprice.value: 153
first_price.value: 395
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
1,90 € 4,90 €
Valitse vaihtoehto:
Välj tillbehör:

Tuotekuvaus

Tietenkin on juhlan paikka, kun on tullut pienen pojan ylpeäksi vanhemmaksi! Tämä pallo kertoo tarkalleen, kuinka iloinen olet siitä. Iloisilla keltaisen, sinisen ja vihreän värisillä pilkuillaan ja kiillollaan ilmapallo on täydellinen annettavaksi lahjana uudelle äidille tai isälle, joka ei halua saada leikkokukkia tai kasoittain tylsiä vauvanvaatteita. Jopa uutta isoäitiä tai isoisää voidaan juhlia tällä folioilmapallolla. Kaikki ilahtuvat ilmapallosta!

Folioilmapallo Baby Boy Pilkullinen on 46 cm kokoinen ilmapallo, jossa on teksti "Baby Boy" ja värikkäitä pilkkuja. Pyöreä ilmapallo voidaan täyttää heliumilla ja ilmalla. Jos valitset heliumin, saat jopa yhden viikon leijumisajan. Ilmapalloon tarvitaan suunnilleen yhtä paljon heliumia kuin 2-3 tavalliseen lateksi-ilmapalloon á 25-30 cm.


Myydään kappaleittain.

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen54646 tai ladata ne manuaalisesti.
castle