Valikko

Flip Cup Partypeli

9,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Ida
  3 viikkoa sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Aloita juhla kivalla leikillä! Se on paras tapa pistää juhlaan vauhtia ja saada vieraasi mukavaan juhlatunnelmaan. Flip Cup on kiva juomapeli, eikä se ole niin helppoa kuin miltä se näyttää! On oltava nopea, tyhjennettävä mukit ja yritettävä sitten kääntää muki ylösalaisin näpäyttämällä.

Flip Cup Partypeli on juomapeli, jota pelataan joukkueittain. Peliin kuuluu 12 mustaa muovimukia ja 20 pelikorttia, joissa on tehtävä. Muodostakaa kaksi joukkuetta ja täyttäkää mukit jollain juomalla. Pelissä on tarkoituksena juoda muki tyhjäksi, onnistua kääntämään se ylösalaisin näpäyttämällä ja selvittää kortin tehtävä.

Myydään yksittäin.