Valikko

Fitness Poker Korttipeli

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Veronica
  10 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Fitness Poker on korttipeli sille, joka rakastaa treeniä tai sille, joka etsii täydellistä lahjaa kaverille, joka melkein asuu kuntosalilla, joogastudiolla tai crossfit-salilla! Fintess Poker -korttipakkoja voidaan käyttää monella eri tavalla. Haasta itsesi ja kaverisi Fitness Poker -peliin tai käytä kortteja inspiraationa seuraavaan treeniin. Verkkosovelluksesta löydät lisää tapoja käyttää kortteja.

Bodyweight
Korttipakka, jossa on 46 erilaista harjoitusta, joita voit tehdä, kun välineiden saanti on rajoitettua. Ihanteellinen matkoilla, kotona tai kun haluat treenata ainoastaan oma painosi vastuksena.

Functional Fitness
Korttipakka, jossa on 26 erilaista harjoitusta, jotka on mukautettu Crossfit-treeniin. Löydät eri harjoituksia, kuten Cleans, thruster, kettlebell swings ja muita suosittuja harjoituksia. Pelaa Fitness Poker -pelinä tai rakenna oma WOD.

Gym
Aloittelijana tai veteraanina on hyvä saada klassisia harjoituksia tai löytää uusia jännittäviä tapoja treenata. Korttipakassa on 55 harjoitusta kaikille lihasryhmille. 

Yoga
50 erilaista jooga-asentoa inspiraation ja avun saamiseksi seuraavaan joogatuntiin kotona. Käytä verkkosovellustamme kootaksesi valmiita rutiineja tai valitse kortteja ja rakenna omat rutiinisi. Kätevää, että harjoitusten nimet ovat sekä sanskritin että Asana-kielellä.

Yhdistele useita korttipakkoja, vain mielikuvitus asettaa rajat.