plop-up-xxl-fidget-game-rainbow-circle-20-cm-77009-1

Fidget Toy Plop Up! XXL Rainbow Circle

14,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kuvittele, että saisit käsiisi lelun, joka antaa aivan saman vaikutuksen ja tunteen kuin kuplamuovin paukuttelu – sillä erolla, että kuplat eivät koskaan lopu! Laita tämä sateenkaarenvärinen lelu TV:n ääreen tai kirjoituspöydälle ja hankkiudu eroon levottomasta tunteesta kehossasi.

Fidget Toy Plop Up! XXL Rainbow Circle on stressiä vähentävä kumilelu, joka on halkaisijaltaan 20 cm. Pyöreässä levyssä on onttoja palloja, jotka voidaan painaa sisään, jolloin niistä lähtee poksahtava ääni. Kun olet painanut kaikki pallot sisään, voit vain kääntää levyn ja aloittaa alusta!

  • Materiaali: Kumi
  • Mitat: 20 cm halkaisijaltaan