fidget-toy-magic-ball-76466-1

Fidget Toy Magic Ball

9,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Hauska värikäs lelu monen tunnin puuhasteluun. Tämä ei ole vain leikkimistä varten, vaan se auttaa myös parantamaan loogista ajattelukykyä, keskittymistä, väriherkkyyttä ja paljon muuta. Hauska ja yksinkertainen käytettäväksi kaikissa mahdollisissa paikoissa. Täydellinen lahjaksi niin aikuisille kuin lapsille!

Fidget Toy Magic Ball on maaginen pallo, joka on myös puuhaväline, joka vaatii keskittymistä, huolellisuutta, huomiointia ja ajattelua. Siirtele värikkäitä palloja eri paikkoihin painelemalla, liikuta sitten pallot takaisin sopiville paikoille. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Myydään yksittäispakkauksessa. 

  • Materiaali: Muovi
  • Koko: Noin 7 cm
  • Määrä: Yksittäispakkaus
  • Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille