fidget-spinner-metall-37098-13
fidget-spinner-pro-metal-2
fidget-spinner-metal-5
fidget-spinner-metall-6
fidget-spinner-metall-7
fidget-spinner-metall-8
fidget-spinner-metall-9
fidget-spinner-metall-10
fidget-spinner-metall-11
fidget-spinner-metall-12

Fidget Spinner Metal

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Hulya
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Den höll inte en veckan en har mailat er o fick bra service
  11 / 12 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Johan
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Bra spinn inget skak snabb som Fabian
  7 / 10 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Tilda
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Sämst! Den snurrade helt ojämt, den lät och den tappade snabbt fart (har en pissbillig sen tidigare och den är tusen ggr bättre). Nää skit tråkigt eftersom det var en present.
  2 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Nyt voit nostaa sormileikit kokonaan uudelle tasolle tällä Fidget Spinner Pro Metal -sormihyrrällä! Niin, tiedäthän sen pyörivän vempaimen, jota kutsutaan myös nimellä Hand Spinner. Vempaimen, joka pyörii kuin hyrrä ja joka on ihanteellinen kapine sinulle, jolla pitää koko ajan olla jotain käsissäsi – katsoitpa sitten TV-tä, istuitpa linja-autossa tai osallistuitpa tylsiin kokouksiin töissä. Siis oikeastaan milloin tahansa ja missä tahansa. Jos kätesi ovat levottomat, tarvitset ainoastaan Fidget Spinnerin!

Fidget Spinner Metal on valmistettu alumiinista ja antaa sen vuoksi vankemman ja aidomman tunteen kuin muovista valmistettu Fidget Spinner. Lisäksi tässä variantissa on kaksi pyöristettyä haaraa, vähän ylellisempi muotoilu kiiltävällä viimeistelyllä. Molemmissa haaroissa on metallipaino, jotta Spinner voisi pyöriä kauemmin ja tasaisemmin. Kummankin haaran reunassa on pieni reikä, joten voit näperrellä itsellesi aivan oman upean Fidget Spinner Metal -kaulanauhan tai jotain vastaavaa. Toimitetaan hienossa metallirasiassa, jossa on pieni ikkuna.

Koko: noin 7 cm.

Vinkkejä: Älä unohda, että Spinner tulee purkaa säännöllisesti osiin ja puhaltaa puhtaaksi kuulalaakerin ympäriltä, jos koet, että se on muuttunut hitaammaksi. 

Fidget Spinner Pro Metal on saatavana seuraavissa väreissä: Kulta, Vaaleanpunainen, Messinki Harmaa/Hopea, Musta ja Sininen.