vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
fidget-spinner-metall-37098-13
fidget-spinner-pro-metal-2
fidget-spinner-metal-5
fidget-spinner-metall-6
fidget-spinner-metall-7
fidget-spinner-metall-8
fidget-spinner-metall-9
fidget-spinner-metall-10
fidget-spinner-metall-11
fidget-spinner-metall-12

Fidget Spinner Metal

9,99 €

Valitse tuoteversio

Nyt voit nostaa sormileikit kokonaan uudelle tasolle tällä Fidget Spinner Pro Metal -sormihyrrällä! Niin, tiedäthän sen pyörivän vempaimen, jota kutsutaan myös nimellä Hand Spinner. Vempaimen, joka pyörii kuin hyrrä ja joka on ihanteellinen kapine sinulle, jolla pitää koko ajan olla jotain käsissäsi – katsoitpa sitten TV-tä, istuitpa linja-autossa tai osallistuitpa tylsiin kokouksiin töissä. Siis oikeastaan milloin tahansa ja missä tahansa. Jos kätesi ovat levottomat, tarvitset ainoastaan Fidget Spinnerin!

Fidget Spinner Metal on valmistettu alumiinista ja antaa sen vuoksi vankemman ja aidomman tunteen kuin muovista valmistettu Fidget Spinner. Lisäksi tässä variantissa on kaksi pyöristettyä haaraa, vähän ylellisempi muotoilu kiiltävällä viimeistelyllä. Molemmissa haaroissa on metallipaino, jotta Spinner voisi pyöriä kauemmin ja tasaisemmin. Kummankin haaran reunassa on pieni reikä, joten voit näperrellä itsellesi aivan oman upean Fidget Spinner Metal -kaulanauhan tai jotain vastaavaa. Toimitetaan hienossa metallirasiassa, jossa on pieni ikkuna.

Koko: noin 7 cm.

Vinkkejä: Älä unohda, että Spinner tulee purkaa säännöllisesti osiin ja puhaltaa puhtaaksi kuulalaakerin ympäriltä, jos koet, että se on muuttunut hitaammaksi. 

Fidget Spinner Pro Metal on saatavana seuraavissa väreissä: Kulta, Vaaleanpunainen, Messinki Harmaa/Hopea, Musta ja Sininen.
Tuotenro 37098
Kopiera OK

Arvostelut

8

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit