vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
fidget-spinner-aluminium-1
fidget-spinner-aluminium-2
fidget-spinner-aluminium-3
fidget-spinner-aluminium-4
fidget-spinner-aluminium-5
fidget-spinner-aluminium-6
fidget-spinner-aluminium-7
fidget-spinner-aluminium-8

Fidget Spinner Alumiininen

13,99 €

Valitse tuoteversio

Ei ole lainkaan epätavallista napsutella kynää esiintyessä, ratkoessa ristisanaa tai odottaessa vuoroaan jonossa. Se on tavallisempaa kuin luuletkaan, ja se on merkki siitä, että kärsit spinneriyttömyydestä. Sinulta puuttuu vain Fidget Spinner.

Se on ihan normaalia, mutta jos jäät odottelemaan liian pitkäksi aikaa ongelman ratkaisemista, seuraukset voivat kasvaa suuriksi. Opettajasi voi hermostua siihen, että hypistelet jatkuvasti tavaroita, takanasi jonottava voi luulla sinua pankkirosvoksi, koska vaikutat niin hermostuneelta ja kynä, jolla haluaisit ratkaista ristisanan, rikkoutuu ennen kuin saat ristikon valmiiksi.
Kuten näet, koko maailman tulevaisuus riippuu tästä pienestä vekottimesta!

Fidget Spinner Alumiininen on valmistettu alumiinista ja siinä on kolme litteää lapaa pyöristetyillä reunoilla ja neljä kuulalaakeria. Keskimmäinen laakeri on suojattu metallisella suojalla, jotta saat hyvän ja pitävän otteen spinneristäsi. Tee temppuja, kuluta aikaa ja pidä sormesi liikkeessä tämän nerokkaan lelun avulla.

Fidget Spinner on saatavana viidessä eri värissä: sininen, vaaleanpunainen, kulta, musta ja hopea. Spinneri toimitetaan hienossa hopeanvärisessä sisältä suojatussa metallirasiassa, jossa on ikkuna, josta voit ihailla uutta spinneriäsi, vaikka se lepäisi yön yli rasiassaan.

Mitta: 72 mm. Paino: 60,8 g.
Tuotenro 37414
Kopiera OK

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit