ferrero-rocher-hjarta-chokladask-92375-1

Ferrero Rocher Sydän Suklaarasia

9,99 €

Sydämenmuotoinen rasia herkullisia suklaakonvehteja ystävänpäivänä ei ole koskaan huono valinta! Ja jos ajattelit ostaa ruusukimpun tai yllättää ruusun terälehdillä ja kynttilöillä makuuhuoneessa illalla, suklaarasia on täydellinen aloitus romanttiselle päivälle...

Ferrero Rocher Sydän Suklaarasia sisältää 10 äärimmäisen suosittua suklaakonvehtia. Ne on täytetty rapealla vohvelilla, kokonaisella hasselpähkinällä ja hienolla nougatkreemillä ja päällystetty ulkopuolelta maitosuklaalla ja herkullisilla hasselpähkinäpaloilla. Tietenkin jokainen konvehti on myös kääritty yksittäin kultaiseen folioon.

Rasia sisältää yhteensä 125 grammaa.

Ainesosat: MAITOSUKLAA 30 % (sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, RASVATON MAITOJAUHE, VOIRASVA, emulgointiaine lesitiinit (SOIJA), vanilliini), HASSELPÄHKINÄT (28,5 %), sokeri, palmuöljy, VEHNÄJAUHO, MAKEA HERAJAUHE, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine lesitiinit (SOIJA), nostatusaine natriumbikarbonaatti, suola, vanilliini.
Ingredienser: MJÖLKCHOKLAD 30% (socker, kakaosmör, kakaomassa, SKUMMJÖLKSPULVER, SMÖRFETT, emulgeringsmedel lecitiner (SOJA), vanillin), HASSELNÖTTER (28,5%), socker, palmolja, VETEMJÖL, SÖTT VASSLEPULVER, kakao med låg fetthalt , emulgeringsmedel lecitiner (SOJA), jäsningsmedel natriumbikarbonat, salt, vanillin.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 92375-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit