vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
ferrari-sot-salt-1

Ferrari Söt & Salt

2,00 €

Varastossa (2 kpl)
Ferrari saattaa olla hieno auto, mutta se on vielä parempi makeinen! Tämä pussi on täynnä makeita ja suolaisia lakritsiautoja, jotka ovat ferrarinmuotoisia. Nauti ja ihastu!

Ferrari Söt & Salt ovat autonmuotoisia hedelmäkarkkeja, jossa makuna on makea ja suolainen lakritsi. Yhden pussin koko on 110 g.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, muunnettu maissitärkkelys, gelatiini, ammoniumkloridi 4%, raaka lakritsi 4%, aromi, suola, täysin kovettunut kasvirasva (auringonkukka).  Tuotteen sisällössä voi esiintyä muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa, ellei toisin mainita. Ingredienser: Socker, glukossirap, modifierad majsstärkelse, gelatin, ammoniumklorid 4%, rålakrits 4%, aromämne, salt, helt härdat vegetabiliskt fett (solros). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69537-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

10

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit