ferrari-sot-salt-1

Ferrari Söt & Salt

1,90 €

art.nr 69537-1
Ferrari saattaa olla hieno auto, mutta se on vielä parempi makeinen! Tämä pussi on täynnä makeita ja suolaisia lakritsiautoja, jotka ovat ferrarinmuotoisia. Nauti ja ihastu!

Ferrari Söt & Salt ovat autonmuotoisia hedelmäkarkkeja, jossa makuna on makea ja suolainen lakritsi. Yhden pussin koko on 110 g.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, muunnettu maissitärkkelys, gelatiini, ammoniumkloridi 4%, raaka lakritsi 4%, aromi, suola, täysin kovettunut kasvirasva (auringonkukka).  Tuotteen sisällössä voi esiintyä muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa, ellei toisin mainita. Ingredienser: Socker, glukossirap, modifierad majsstärkelse, gelatin, ammoniumklorid 4%, rålakrits 4%, aromämne, salt, helt härdat vegetabiliskt fett (solros). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

11

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit