fanta-strawberry-asia-99796-1

Fanta Strawberry Asia

2,00 €

Kaikki tietävät, että limsa maistuu paremmalta lasipullosta, ja varsinkin jos on kyse mansikalta maistuvasta limsasta. Tarjoillaan jääkylmänä niille, joiden tekee mieli jotain makeaa janon sammuttamiseksi! 

Fanta Strawberry Asia on Fanta-limsaa, joka on mansikan makuista ja maahantuotu Aasiasta. Toimitetaan hienossa lasipullossa. 

Toimitetaan 250 ml:n pullossa. 

Ainesosat: hiilihapotettu vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sitruunahappo, luonnolliset makuaineet, natriumbensoaatti (E211), alluranpunainen (E129). Sisältää atsoväriainetta E129, jolla voi olla negatiivinen vaikutus lasten käytökseen ja keskittymiskykyyn. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhtyettä asiakaspalveluumme. Ingredienser: kolsyrat vatten, glukos-fruktossirap, citronsyra, naturliga smakämnen, natriumbensoat (E211), alluraröd (E129). Innehåller azofärgämne E129 som kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 99796-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit