falcon-crest-vit-chablis-vinsats-73385-1

Falcon Crest Valkoinen Chablis Viinisetti

49,99 €

Varastossa (2 kpl)
Oletko hakenut sitä täydellistä viiniä jo vuosikausia, mutta et vielä ole löytänyt? Ehkä juttu on yksinkertaisesti niin, että sinun täytyy itse luoda se! Kun valmistat itse oman Chablis-viinisi, voit saada sen juuri sellaiseksi kuin haluat, ja viimeinkin nauttia lasillisen täydellistä viiniä. 

Falcon Crest Valkoinen Chablis Viinisetti on viinisetti, joka antaa sinulle 23 litraa valkoista Chablista. Lisää ainoastaan 18 litraa vettä, sokeria ei tarvita. Ohjeet tulevat mukana. 

Hiivasarja sisältyy.

Aineosat: Rypälemehutiiviste Bobal, glyseriini (Glyseroli) E422, Tanniini, Diammoniumvetyfosfaatti, Natriumsitraatti E331, Sitruunahappo E 330. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Druvjuicekoncentrat Bobal, glycerin (Glycerol) E422, Tannin, Diammoniumvätefosfat, Natriumcitrat E331, Citronsyra E 330. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 73385-1

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit