falcon-crest-piesporter-7-dagars-73375-1

Falcon Crest Piesporter 7-päivän

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

39,90 €

art.nr 73375-1
Syyhyävätkö sormen vähän tee-se-itse-tekemistä, ja kutittaako viinin puute kurkkua? Siinä tapauksessa kehosi tahtoo kotitekoista viiniä! Tämä viinisetin avulla voit tehdä aivan omaa Piesporter-viiniä vain 7 päivässä. Helppoa ja kätevää, ja ennen kaikkea uskomattoman hyvää.

Falcon Crest Piesporter 7-päivän on viinisetti, joka antaa sinulle 23 litraa piesporteria. Lisää vain 18 litraa vettä, sokeria ei tarvita. Ohjeet tulevat mukana. 

Aineosat: Rypälemehutiiviste Bobal, glyseriini (Glyseroli) E422, Tanniini, Diammoniumvetyfosfaatti, Natriumsitraatti E331, Sitruunahappo E 330. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Druvjuicekoncentrat Bobal, glycerin (Glycerol) E422, Tannin, Diammoniumvätefosfat, Natriumcitrat E331, Citronsyra E 330. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit