falcon-crest-piesporter-7-dagars-73375-1

Falcon Crest Piesporter 7-päivän

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Syyhyävätkö sormen vähän tee-se-itse-tekemistä, ja kutittaako viinin puute kurkkua? Siinä tapauksessa kehosi tahtoo kotitekoista viiniä! Tämä viinisetin avulla voit tehdä aivan omaa Piesporter-viiniä vain 7 päivässä. Helppoa ja kätevää, ja ennen kaikkea uskomattoman hyvää.

Falcon Crest Piesporter 7-päivän on viinisetti, joka antaa sinulle 23 litraa piesporteria. Lisää vain 18 litraa vettä, sokeria ei tarvita. Ohjeet tulevat mukana. 

Aineosat: Rypälemehutiiviste Bobal, glyseriini (Glyseroli) E422, Tanniini, Diammoniumvetyfosfaatti, Natriumsitraatti E331, Sitruunahappo E 330. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Druvjuicekoncentrat Bobal, glycerin (Glycerol) E422, Tannin, Diammoniumvätefosfat, Natriumcitrat E331, Citronsyra E 330. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.