falcon-crest-merlot-73371-1

Falcon Crest Merlot

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

49,99 €

Seuraavan kerran, kun mielesi tekee juoda lasi Merlot-viiniä, sinun ei tarvitse mennä Alkoon asti, vaan riittää, että menet omaan kellariisi. Siellä tulee nimittäin olemaan 23 litraa vastavalmistettua Merlot-viiniä! Kun sinulla on viinisetti, joka on yhtä yksinkertainen kuin hyvänmakuinenkin, ei ole mitään, mikä estää täyttämästä unelmaasi tulla ensiluokkaiseksi viininvalmistajaksi.

Falcon Crest Merlot on viinisetti, joka antaa sinulle 23 litraa Merlot. Sisältää 8 kg viinitiivistettä, sinun tarvitsee lisätä ainoastaan 17 litraa vettä. Sokeria ei tarvita. Ohjeet tulevat mukana. 

Aineosat: Rypälemehutiiviste Bobal, glyseriini (Glyseroli) E422, Tanniini, Diammoniumvetyfosfaatti, Natriumsitraatti E331, Sitruunahappo E 330. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Druvjuicekoncentrat Bobal, glycerin (Glycerol) E422, Tannin, Diammoniumvätefosfat, Natriumcitrat E331, Citronsyra E 330. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 73371-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit