fake-news-spel-90821-1

Fake News Peli

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko sinussa ainesta otsikoiden kirjoittamiseen? Kerää pisteitä luomalla hauskimmat ja uskottavimmat otsikot. Joka kierroksella yksi pelaaja toimii kohderyhmänä, ja muut pelaajat yhdistävät kuvakortin aihekorttiin. Kohderyhmä jakaa sitten pisteitä parhaan tai toiseksi parhaan otsikon luoneelle pelaajalle. Kaikki muu on FAKE NEWS!

Fake News Seurapeli on järjettömän hauska lautapeli, joka takaa hyvät naurut. Fake Newsia voi pelata 4-8 pelaajaa ja sitä suositellaan 13 ikävuodesta eteenpäin. Peli on englanninkielinen ja kestoltaan 20-30 minuuttia. Sisältää 224 pelikorttia. 

  • Pelaajien lukumäärä: 4-8 pelaajaa
  • Ikä: 13 vuodesta alkaen
  • Kieli: Englanti
  • Peliaika:  20-30 minuuttia
  • Mukana tulee: 224 korttia