face-jewel-ls1026-82802-1

Face Jewels Sparkle Miranda

7,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Upeita koruja, jotka voit kiinnittää jo ennestään kauniisiin kasvoihisi! Tässä on sinulle kasvojalokiviä, joita voit käyttää luodaksesi todella maagisen ja eksklusiivisen lookin. Sinä itse päätät, kuinka haluat sijoittaa ne! 

Face Jewels sisältää "jalokiviä", jotka on valmistettu muovista ja joissa on itseliimautuva takapuoli. Käytä nostamalla varoen jalokivi/jalokivet arkista niin, että takapuolella oleva liima tulee mukana. Sijoita sitten jalokivi/jalokivet keholle samalla tavalla kuin kuva osoittaa – tai jollain muulla tavalla. Levitä meikkiä tai kimalletta jalokiven/jalokivien ympärille saadaksesi täydellisen lookin! 

  • Materiaali: Muovi 
  • Itseliimautuva takapuoli
  • Sisältää eri muotoja ja eri värejä

HUOMAA: Jos koet ärsytystä iholla, irrota jalokivet varovasti iholta ja huuhtele haalealla vedellä!