extra-strong-salmiak-1
Asiakaskuva
kb-extra-strong-salmiak-36188-3
  • -46%

Extra Strong Salmiak Suurpakkaus

34,99 € 

18,99 €

Extra Strong Salmiak näyttää tavallisilta lääketableteilta, mutta maistuu tääyyysin erilaiselta, koska toisin kuin lääke, Extra Strong Salmiak on todella hyvää. Ja näiden tablettien ainoa vaikutus on se, että ne tyydyttävät ekstravahvan salmiakin himosi verrattuna lääkepillereihin. Jos pääsi on kipeä, sinun tulee silti syödä lisäksi Extra Strong Salmiakia!

Myydään 40-pakkauksena á 25 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, dekstroosi, ammoniumkloridi (= salmiakki), lakritsiuute, paakkuuntumisenestoaineet (E470b, E551), aromit. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ingredienser: Socker, dextros, ammoniumklorid (=salmiak), lakritsextrakt, klumpförebyggande medel (E470b, E551), aromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu. Ingredienser: Socker, dextros, ammoniumklorid (=salmiak), lakritsextrakt, klumpförebyggande medel (E470b, E551), aromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 36188-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

27

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit