estrella-dippmix-dill-36046-2

Estrella Dippikastike Tilli

1,49 €

Sipseille! Sipsit ovat jo sinänsä superhyviä, mutta ne voivat tulla vielä paremmiksi. Joo, se on totta! Dippaa sipsejä Estrellan Tillinmakuisessa dippikastikkeessa ja makunystyräsi tulevat epäilemättä riemuitsemaan ja luultavasti tekemään aallon.

Estrella Dippikastike Tilli on herkullinen dippikastike raikkaalla tillin maulla. Se sekoitetaan yksinkertaisesti 3 dl kermaviiliin ja annetaan seisoa jääkaapissa hetken aikaa, jolloin se saa parhaan mahdollisen maun.

Yksi pussi sisältää 20 grammaa.

Ainesosat: Muunneltu perunatärkkelys, maltodekstriini, suola, sokeri, herajauhe (maidosta), tilli, sipulijauhe, hiivauute, tilliuute, aromit, sulfiitti. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Modifierad potatisstärkelse, maltodextrin, salt, socker, vasslepulver (från mjölk), dill, lökpulver, jästextrakt, dillextrakt, aromer, sulfit. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 36046-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

15

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit