Jos otat pizzanvalmistuksen tosissaan, niin tylsällä kiertoilmauunilla joka on puhdistettu viimeksi vuonna 1997, homma ei hoidu. Sinä tarvitset tehokkaan ja upean pizzauunin, joka tekee pizzapohjasta erinomaisen rapean!
Emerio Pizzauuni/Laatikko valmistaa sekä pakaste- että tuoreita pizzoja ja tekee niistä rapeapohjaisia, jotka paistuvat tasaisesti tuplavastuksen ansiosta. Uuni lämpiää 10 minuutissa ja valmistaa pizzat noin 5-8 minuutissa. Halkaisijaltaan 30 cm pizzoille.
-
Rapea pohja ja tasainen lämmitys
-
Sopii sekä tuoreille että pakastepizzoille
-
Tuplavastus antaa tasaisen paistumisen
-
Lämpiää 10 minuutissa, valmistusaika: noin 5-8 minuuttia
-
Halkaisijaltaan 30 cm pizzoille
-
Mukana helppo resepti
-
Teho: 1200W