basstation-till-konfettikanon-1

Elektroninen Tukiasema Konfettitykeille

139,50 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Konfettisade on paras juhlatunnelman kohottaja! Tämä konfettitykkien tukiasema antaa sinulle mahdollisuuden ohjata ampumista. Ihanteellinen yllätysmomentti erilaisiin näyttämöesityksiin!

Elektroninen Tukiasema Konfettitykeille on tukiasema elektroniselle konfettitykille. Yhdistä konfettitykki tukiasemaan, kiinnitä johto ja ohjaa itse, kuinka konfettitykki laukaistaan. Tavalliset konfettitykit eivät toimi yhdessä tukiaseman kanssa. Konfettitykki ei sisälly hintaan, mutta se voidaan ostaa lisäksi. Tukiasemassa on suora ohjaus/langaton ohjaus ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi näyttämöesityksissä, kun halutaan ajoittaa laukaisu. Kauko-ohjain tulee mukana, kuten myös paristot kauko-ohjaimeen. Englanninkieliset käyttöohjeet tulevat mukana.

  • Myydään kappaleittain
  • Koko: 15 x 10 x 46 cm
  • Paino: 2,5 kg
  • AC 100 - 240 V
  • EU-liitin