Valikko

EDM Rave Party Silmälasit

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Lisätarvikkeet

Silmälasinaru

3,91 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Jos et koskaan ole osallistunut rave-juhliin, kerromme mitä se tarkoittaa: kaiken täytyy vilkkua ja kaiken täytyy vilkkua todella nopeasti. Mitä enemmän värejä on tarjolla, sen parempi. Värien tulee mielellään vaihdella vielä sellaisin sävyin, joita et tiennyt edes olevan. Kaiken tämän saat näiden upeiden silmälasien avulla, jotka muuttavat silmiesi ympäristön jäätäväksi valoshow'ksi hetkessä!

EDM Rave Party Silmälasit on täydellinen asuste juhliin tai rave-juhliin. Silmälaseissa on sellainen varustus värejä ja vilkkuvaloa, että heikompia hirvittää. Saat säädettyä valoja mukana tulevan kaukosäätimen avulla. Saatavana One size -koossa ja pään ympäri kierrettävän pannan avulla saat säädettyä silmälasit sopivaksi ja pysymään paikallaan. Sisältää laturin ja säilytyskotelon. Myydään kappaleittain.   

  • Koko: aikuisten one size (säädettävällä päänauhalla)
  • Materiaali: Muovi
  • Saat säädettyä värejä ja valoja kaukosäätimellä
  • Ladattava (laturi sisältyy pakkaukseen)
  • Sisältää säilytyskotelon 
  • Myydään kappaleittain

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0