doc-mcstuffins-deluxe-maskeraddrakt-1
doc-mcstuffins-deluxe-maskeraddrakt-2

Doc McStuffins Deluxe Naamiaisasu

39,99 €

Anna lapsesi olla ihastuttava Doc McStuffins yhden päivän ajan! Pidetty hahmo ei ole vanha, mutta jo erittäin menestyksekäs lääkäri! Hänen potilaitaan ovat pehmolelut ja kaikenlaiset muut lelut, joiden kanssa hän voi puhella ja joiden erinäisiä vaurioita hän hoitaa. Tämä puku on todella söpö ja siinä on yksinkertaisen kauniita pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät siitä oikein hauskan pikkuiselle, joka pitää McStuffinsia idolinaan!

Doc McStuffins Deluxe Naamiaisasu sisältää yläosan, parin 3/4-mittaisia legginsejä, joustavan hiusnauhan, huopakankaisen stetoskoopin sekä pienen huopahahmon. Tuotetiedot:
  • Yläosa koostuu valkoisesta lääkärintakista kauluksella, liilaraitaisesta aluspaidasta kimalteella sekä kimaltavasta roosasta hameesta yhdeksi kappaleeksi ommeltuna. Yläosa suljetaan selkään piilotetulla tarranauhalla. Takin takaosa on kokonaan valkoinen, kun taas sen etuosassa on kaksi taskua, joista toisessa on painettuna kuvio, joka esittää kimaltelevia ulospistäviä tohtorin työkaluja. Rinnassa on Doc McStuffins -logo ja aukon vierellä on kaksi painettua nappia esittävää kuviota.
  • Housut ovat liilat, puuterinroosilla ja kirkkaanroosilla suurilla pilkuilla. Vyötäröllä on resori saaden ne istumaan hyvin.
  • Hiusnauha on ommeltu liilasta kimallekankaasta ja siinä on sisäänommeltu resori sekä tarranauhakiinnitys takana. Nauhan edessä on roosa-valkoinen tekstiilikukka.
  • Stetoskooppi on yksinkertaisesti muotoiltu ja väriltään liila, jossa on roosia, keltaisia ja valkoisia yksityiskohtia.
  • Mukana seuraa pieni lammastyttöä esittävä huopahahmo, jolla on roosa hame ja rusetti pään päällä. 
  • Kengät eivät sisälly. Täydennä mielellään samanlaisilla kuin kuvassa saadaksesi kuvan kaltainen kokonaisuus.

Saatavilla koot Baby, Small ja Medium.
Tuotenro 28177

Koko-opas

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit