det-borde-man-ju-veta-janej-edition-1
det-borde-man-ju-veta-janej-edition-2
det-borde-man-ju-veta-janej-fragespel-3

Det borde man ju veta Ja/Nej Kysymyspeli

19,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Karin
  6 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

On olemassa jonkin verran asioita, joita pitäisi itse asiassa tietää, esimerkiksi: onko laitonta polttaa 100 kruunun seteli Ruotsissa? Vajoaako appelsiini, jos laitat sen veteen? Onko kukaan kävellyt kuun pinnalla sitten ensimmäisen kuuhun laskeutumisen vuonna 1969? Niin, tämä sinun pitäisi oikeastaan tietää.

Det borde man ju veta Ja/Nej Kysymyspeli on superhauska seuraaja pelille "Det borde man ju veta..". Pelissä on yli 400 hauskaa ja erilaista kyllä- ja ei-kysymystä. Tässä pelissä kaikki pelaavat kaikkia vastaan ja jännitys kohoaa jokaisen kysymyksen jälkeen. Tässä pelissä et saa pisteitä oikeasta vastauksesta, vaan voit saada ainoastaan miinuspisteitä väärästä vastauksesta. Mitä helpompi kysymys - sitä enemmän miinuspisteitä.

Valmistaudu siihen, että tulet olemaan uskomattoman epävarma yksinkertaisimmissakin kysymyksissä, kun sinulle ei ole Google apuna. Kuulet itsesi ajattelevan: "Mutta, tämähän minun pitäisi tietää..?".

 • Ikäsuositus: 12+
 • Peliaika: Määrittelemätön
 • Pelaajien lukumäärä: 2-12 kpl
 • Kieli: Ruotsi
 • Pelityyppi: Perhepelit, hauskat pelit, juhlapelit