Valikko

Decrypto Seurapeli

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tämä on peli todelliselle jengille neroja, jotka haluavat antaa aivoille tekemistä peli-illan muodossa. Yritä murtaa salainen koodi - ennen kuin vastustajat tajuavat vihjeet! Jännittävä peli jossa joutuu olemaan hyvin selkeä, jotta oma joukkue ymmärtää sinua, mutta tarpeeksi salaperäinen, jotta vastustajat eivät vie pisteitä nenän edestä. 

Decrypto Seurapeli on peli jonka ideana on murtaa erilaisia koodeja. Jokaisella kierroksella pelaaja saa numerokortin tietyssä järjestyksessä, esim. 1-4-3 ja hänen pitää auttaa samassa joukkueessa olevia pelaajia arvaamaan, missä järjestyksessä numerot ovat. Tämä tehdään antamalla jokaiselle numerolle sana, esim. 1=puu ja sitten annetaan puuaiheinen vihje, esim. "kuusi", jotta joukkuetoverit arvaavat että numero 1 on mukana koodissa. Pelin vaikeus on siinä, että pitää olla tarpeeksi selkeä jotta oma joukkue arvaa oikein, mutta myös että vastustajat eivät keksi koodia ensin. Jos oma joukkue arvaa oikein kaksi kertaa on se voittaja, mutta jos he arvaavat väärin 2 kertaa ovat he hävinneet. Peli on englanniksi, vaatii 3-8 pelaajaa ja ikäsuositus on 12+. 

  • Kieli: Englanti
  • Pelaajien lukumäärä: 3-8
  • Ikä: 12 vuotta
  • Peliaika: 30 min 
  • Tyyppi: Seurapelit, vaikeat pelit, koko perheen pelit