day-of-the-dead-deluxe-mask-med-sloja-28472-2
Asiakaskuva
kb-day-of-the-dead-deluxe-mask-med-sloja-2

Day of the Dead Deluxe Naamio Hunnulla

9,90 €

One size

 − art.nr 28472-1
Día de muertos on Meksikolainen vastine meidän Halloween-juhlallemme. Näissä kahdessa juhlassa on paljon yhtäläisyyksiä, molemmat ajoittuvat loka/marraskuun vaihteeseen ja juhlan tarkoituksena on muistaa poismenneitä, mutta myös viettää yhteistä aikaa perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa juhlan merkeissä. Erona näiden kahden juhlan välillä on se että Meksikossa tätä juhlaa juhlistetaan iloisilla väreillä ja ilolla, muistellaan poismenneitä läheisiä ja ylistetään heidän henkeään ja heidän elämäänsä täällä maan päällä. Oma Pyhäinpäivämme täyttyy surumieleisyydestä, mutta myös muistoista poismenneiden ystävien ja läheisten kunniaksi, ja pukeudumme mustiin.
Jospa antaisimme Día de muertos -päivälle, joka tunnetaan myös nimellä Day of the Dead, mahdollisuus tuoda mukanaan osa iloisuuttaan ja värikkyyttään Pyhäinpäiväämme.

Day of the Dead Deluxe Naamio Hunnulla on puolinaamio klassisella koristelulla jota käytetään pääkallojen koristeena Day of the Dead -päivänä Meksikossa. Tässä naamiossa on punamustavalkoinen kuvio, sekä punaisilla ruusuilla ja mustalla pilkkukuosisella hunnulla somistettu pääpanta. Ruusujen materiaali on polyesteriä.

One size (aikuisten koko).

Arvostelut

22

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit