culleys-brutallity-hot-sauce-limited-edition-3

Culley's Brutallity Hot Sauce Limited Edition

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

69,98 €

Joskus sitä vain haluaa, että koko suu tuntuu olevan kuin tulessa ja silloin siirrytään markkinoiden julmimman kastikkeen puoleen Culley's Brutallity Hot Sauce, joka on niin vahvaa, että Jumalan enkelitkin itkevät ja maalit tippuvat seiniltä. Koska sitä on myynnissä vain hyvin rajoitettu määrä, pullo tulee tyylikkäässä lahjapakkauksessa kullanvärisen ja pelottavan pääkallolusikan kanssa! 

Culley's Brutallity Hot Sauce Limited Edition on järkyttävän vahvaa kastiketta ja sitä myydään vain hyvin rajoitettu määrä. Toimitetaan yksittäin 150 ml pullossa, joka on ylellisessä lahjapakkauksessa kullanvärisen pääkallolusikan kanssa.  

Ainesosat: Smokin Ed's Carolina Reaper, omenasiiderietikka, Ghost Chili, Trinidad Scorpion Chili, kookosnektari, passionhedelmä, sipuli, paahdettu paprika (punainen paprika, vesi, etikka, suola), mango, valkosipuli, sitruunamehu, suola, chiansiemen. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina alkuperäispakkauksen tuoteseloste. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.  Ingredienser: Smokin Ed's Carolina Reaper, äppelciderviäger, Ghost Chili, Trinidad Scorpion Chili, kokosnektar, passionsfrukt, lök, rostad paprika (röd paprika, vatten ättika, salt), mango, vitlök, citronsaft, salt, chiafrön. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 69742-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit