Valikko

Create It Huopa-arkki

2,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Jos askarteleminen on lähellä sydäntäsi, kannattaa ehdottomasti testata näitä erivärisiä huopa-arkkeja. Arkit sopivat täydellisesti hauskojen kuvioiden leikkaamiseen, värikkään kukkaviirinauhan askartelemiseen, hienojen kutsukorttien tekemiseen tai vaikkapa scrapbookin koristelemiseen. Tai mikset askartelisi niistä hauskoja koristeita vuoden suurimpiin juhliin; pääsiäiseen, halloweeniin tai jouluun! Kaikki on mahdollista, joten voit antaa mielikuvituksesi virrata vapaasti!

Create It Huopa-arkki on pakkaus, joka sisältää kahdeksan huovasta valmistettua arkkia. Arkit ovat erivärisiä ja samankokoisia kuin A5-paperiarkit. Huopa-arkit sopivat täydellisesti scrapbookien koristeluun ja muuhun askarteluun.

Myydään 8-pakkauksessa.