cornhole-target-1

Cornhole Target

149,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Jan Ove
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tämä peli on helppo oppia ja sopii yhtä hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin. Täydellistä viihdettä kavereiden kanssa vietettyihin grillijuhliin, perhepäivällisille ja lastenjuhliin. Kahdella kaltevalla pelikentällä heitetään hernepusseja ja yritetään kerätä niin monta pistettä kuin mahdollista.

Cornhole Target sisältää punaisen ja sinisen maalitaulun (90 x 60 cm) reiällä (15 x 15 cm) sekä 4 kpl sinisiä ja 4 kpl punaisia hernepusseja. Peli on valmistettu muovista ja alumiinista. Säännöt ovat helpot - hernepussin rullatessa alas reikään saa kolme pistettä ja yhden pisteen sen jäädessä pöydälle. Pelissä on myös sallittua putata vastustajan hernepussi ulos pöydältä.

Toimitetaan 2-pakkauksessa.