coopers-olsats-real-ale-73340-1

Coopers Real Ale Olutuute

19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kuten vanha sananlasku kuuluu: jos ostat yhden oluen, jano sammuu hetkeksi, mutta jos opettelet valmistamaan itse oman oluesi, voit sammuttaa janon lopun elämääsi. Tästä olutuutteesta voit valmistaa kokonaista 23 litraa kultaista juomaa ja voit olla varma, että hyvälle maistuva alesi riittää pitkään.

Coopers Real Ale Olutuute on olutuute, josta voit valmistaa omaa Real Ale oluttasi. Oluen alkoholipitoisuus on 3 %, jos et lisää alkoholipitoisia ainesosia. Myydään 1,7 kg purkissa, joka riittää 23 litraan olutta. Mukana on valmistusohjeet.

  • Paino: 1,7 kg 
  • Riittää 23 litraan olutta
  • 3 % alkoholia

Ainesosat: Mallasuute OHRAmaltaasta, humala, pakastekuivattu panimohiiva. Tuotteen sisällössä voi ilmetä muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Maltextrakt av KORNmalt, humle, frystorkad öljäst. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.