coopers-olsats-draught-73267-1

Coopers Olutsetti Draught

19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Coopersin tekeminen kuuluu yleensä australialaisille mutta on osoitettu, että me pohjoismaalaisetkin osaamme valmistaa erittäin hyvää draughtia! Saat kotibaarisi näyttämään yhtä ihanalta ja rauhalliselta kuin ranta australialaisella kultarannikolla, kun siemailet kotitekoista Coopers Draught -olutta.

Coopers Olutsetti Draught on olutsetti, jolla voit valmistaa aivan omaa draught-olutta. Myydään 1,7 kg purkissa, josta valmistuu 23 litraa olutta. Mukana ohjeet.

  • Paino: 1,7 kg 
  • Valmistaa 23 l olutta

Ainesosat: Mallasohra, humala, hiiva, vesi. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita. Ingredienser: Maltkorn, humle, jäst, vatten. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.