chupa-chups-crazy-dip-jordgubb-1

Chupa Chups Crazy Dip Mansikka

1,00 €

art.nr 55634-1
Ovatko tavalliset tikkarit mielestäsi tylsiä? Eivät enää! Tämä herkullinen tikkari tulee vielä dipillä, joka rätisee suussa hauskasti. Tikkari on nyt viety uudelle tasolle ja se on entistä hauskempi ja herkullisempi. Täydellinen kun haluat yllättää kaverin tai herkutella yksin!

Chupa Chups Crazy Dip Mansikka on jalanmuotoinen tikkari joka maistuu mansikalle. Sen voi dipata mukana tulevaan jauheeseen joka poreilee ja rätisee suussa. 

Yhden pussin sisältö on 14 g.

Ainesosat : sokeri, glukoosisiirappi, happamoittaja (sitruunahappo, maitohappo, omenahappo), hiilidioksidi, aromi, happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti), väriaineet (E120, E162). Tarkista aina tuotteen tiedot alkuperäispakkauksesta. Kysymyksissä ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilytysaika ostettaessa, ellei toisin mainita. Ingredienser: Socker, glukossirap, surgörare (citronsyra, mjölksyra, äpplesyra), koldioxid, arom, surhetsreglerare (natriumkarbonat), färgämnen (E120, E162). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

9

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit