chili-mill-giftbox-med-birds-eye-pods-92926-1
chili-mill-giftbox-med-birds-eye-pods-92926-2
chili-mill-giftbox-med-birds-eye-pods-92926-3

Chilimylly Lahjapakkaus jossa Birds Eye Chiliä

74,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Mausta ruoka vastajauhetulla chilillä! Siisti lahja annettavaksi jollekin, joka rakastaa ruoanlaittoa ja suosii vähän ylimääräistä tulisuutta, syöpä hän sitten pizzaa, pataruokaa, lihaa tai jotakin muuta. Pakollinen kaikille chilin ystäville! 

Chilimylly Lahjapakkaus jossa Birds Eye Chiliä on Chili Klausin kätevä ja koristeellinen chilimylly, jonka avulla on helppo jauhaa kokonaiset kuivatut chilit hienoksi jauheeksi ruokiin lisättäväksi. Lahjapakkaus sisältää myös lasipurkin afrikkalaisella chilillä: Birds Eye (tuulenvoimakkuus: 8/15). 

  • Materiaali: Pyökki, karkaistu teräs
  • Mitat: 13 x 7 cm
  • Sis. 14 grammaa African Birds Eye Chiliä

Ainesosat: 100 % afrikkalaista linnunsilmächiliä. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Ingredienser: 100 % afrikansk chili med fågelöga. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.