chili-klaus-spicy-red-rhubarb-strawberry-78995-1

Chili Klaus Spicy Red Rhubarb & Strawberry

8,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Jesper
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kun Chili Klaus tuo markkinoille karkkia, jonka vahvuus on 12/15, se on harvoin karkkia, joka on tarkoitettu perjantai-iltaan perheen kanssa. Tämä ei tietenkään estä chilin ystävää. Nämä punaiset pienet pallot voivat aiheuttaa valtavia ongelmia kenen tahansa hyvinvoinnille - mutta ovat erittäin hyviä. Testaa itse! 

Chili Klaus Spicy Red Rhubarb & Strawberry sisältää makeisia, jotka ovat sekä happamia ja makeita maultaan, raparperia, mansikoita ja, älä unohda, HOT chiliä. Chili on karkin sisällä, mikä antaa sinulle aikaa nauttia mausta ennen kuin tulisuus iskee. 

Toimitetaan 100 gramman lasipurkissa. 

Wind Force: 12/15. 

Valmistusaineet: Sokeri, glukoosi, viinihappo, väriaine (E120), appelsiinin maku, chili Carolina reaper. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Ingredienser: Socker, glukose, vinsyre, färgämne (E120), orange smag, chili Carolina reaper. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.