vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
chili-klaus-spicy-black-burning-licorice-78988-1

Chili Klaus Spicy Black Burning Licorice

8,99 €

100 grammaa

Tilapäisesti loppu
Täällä meillä on karkkia sekä lakritsien rakastajalle että tulisuudesta pitäville! Ensimmäisten sekuntien aikana saat nimittäin herkullisen maun salmiakista - ennen kuin tulisuus osuu kuin palopommi suuhusi. Testaa itse! Nauti matkasta ja muista, että on joku, joka rakastaa sinua, että huominen tulee kyllä ja että ennemmin tai myöhemmin sinun on mentävä vessaan. Sinua on varoitettu. 

Chili Klaus Spicy Black Burning Licorice on lakritsi, joka tulee voimakkuudella 15 ja on siten Chili Klausin vahvoin karkki, lisättynä maailman tulisimmalla chilillä – Carolina Reaperilla.

Toimitetaan 100 gramman lasipurkissa. 

Wind force (tulisuus): 15/15.

Valmistusaineet: Sokeri, glukoosi, lakritsi, salmiakki, chili Carolina Reaper, väriaine (E153), anis. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, glukos, lakrits, salmiak, chili Carolina Reaper, färgämne (E153), anis. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 78988-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit