chili-klaus-lucky-bag-51832-3

Chili Klaus Lucky Bag

24,90 €

200 grammaa

 − art.nr 51832-1
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Chili Klaus, tai Claus Pilgaard, joka on hänen oikea nimensä, on tanskalainen muusikko ja koomikko, joka on syntynyt vuonna 1965 Tjørringissa, Tanskassa. Claus on parhaiten tunnettu TV-ohjelmastaan "Chilismagning", jossa hän kutsuu julkkiksia koko maailmasta syömään chilipippuria kanssaan. Vahingoniloisena ihmisenä on superhauskaa nähdä ihmisten kärsivän tyhmyydestään, mikä johti ohjelman katsojaennätyksiin kerta toisensa jälkeen.

Claus käytti hyväkseen tätä "mahdollisuutta" ja loi aivan oman brändin, joka on nimeltään juuri "Chili Klaus", ja jossa supervahvoja dippejä, sipsejä, suklaita, kastikkeita, pikkupurtavapurkkeja ja paljon muuta myydään uhkarohkeille ihmisille, kuten sinulle ja minulle. Claus käyttää omaa asteikkoa, joka on nimeltään "Wind Force Scale", mikä tarkoittaa, että mitä korkeampi numero, sitä vahvempaa! Jo Wind Force Scale 5:n jälkeen alkaa olla todella polttavaa makunystyröille.

Chili Klaus Lucky Bag sisältää täydellisen yhdistelmän lakritsia, chiliä ja suklaata – ihanteellinen perjantain koti-iltaan tai kaveri-iltaan (jos uskallatte)! Nämä ihanuudet ovat muodoltaan pieniä palloja ja jokainen pallo on vahvuudeltaan joko Wind Force Scale 9 tai 15. Se merkitsee sitä, että Wind Force Scale 9 on melko voimakasta, kun taas Wind Force Scale 15 on uskomattoman, kirotun, mahtavan, hirvittävän tulista! Pallot tulevat sattumanvaraisesti sekoitettuina, mikä merkitsee, että sinulla ei ole aavistustakaan, mikä vahvuus missäkin pallossa on. Ihanteelliset kaataa kulhoon ja tarjota ystäville ja perheenjäsenille, tai sitten voitte tehdä siitä haluamanne tyyppisen ruletin! 

Myydään kappaleittain pakkauksessa, joka sisältää 200 grammaa.

Tämä Lucky Bag sisältää enimmäkseen palloja vahvuudella Wind Force Scale 9, viisi niistä on Wind Force Scale 15.

Ainekset: 61 % maitosuklaa (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaineet (E322/soijalesitiinit), luonnollinen vanilja-aromi), 35 % makealakritsi (sokeri, vehnäjauho, inverttisokeri, vesi, glukoosisiirappi, kaakaovoi, suola, lakritsi, siirappi, kaakaomassa, kovetettu palmunydinöljy, emulgointiaineet (E322 auringonkukka ja E322, E492), ammoniumkloridi, väriaine (E153), chilijauhe 1 %/2 % (Habanero, Carolina Reaper)), maitojauhe, rasvaton maitojauhe, anisöljy, aromi, vanilliini, 1 % lakritsijauhe. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja maapähkinää. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: 61 % mjölkchoklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel (E322/sojalecitiner), naturlig vaniljarom), 35 % sötlakrits (socker, vetemjöl, invertsocker, vatten, glukossirap, kakaosmör, salt, lakrits, sirap, kakaomassa, härdad palmkärnsolja, emulgeringsmedel (E322 solros och E322, E492), ammoniumklorid, färgämne (E153), chilipulver 1%/2% (Habanero, Carolina Reaper)), mjölkpulver, skummjölkspulver, anisolja, arom, vanillin, 1 % lakritspulver. Kan innehålla spår av nötter och jordnötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

19

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit