chili-klaus-habaneser-78034-1

Chili Klaus Habaneser

3,49 €

Nyt Klaus on jälleen liikkeellä ja hän on luonut lakritsin, joka polttaa suuta yhtä voimakkaasti kuin todellinen liekki. Jos tykkäät väkevästä, olet saapunut oikeaan paikkaan!

Chili Klaus Habaneser on makeinen sinulle, joka tykkäät kun korvat sauhuaa. Herkullinen lakritsi, joka kätkee sisälleen runsaasti polttavaa chiliä - uskallatko kokeilla?

Ainesosat: Sokeri, vehnäjauho, sakkaroosi, glukoosisiirappi, lakritsiuute, suola, väriaine (E153), anisöljy, chili. Huom! Sisältää jauhoja. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja maapähkinää. Tuotteen sisällössä voi ilmetä muutoksia. Tarkista aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita. Ingredienser: Socker, vetemjöl, rörsocker, glukossirap, lakritsextrakt, salt, färgämne (E153), anisolja, chili. Obs! Innehåller mjöl. Kan innehålla spår av nötter och jordnötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 78034-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit