Näytä suurempi kuva

Lisätarvikkeet

Chili Klaus Chips

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 430
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 103
selected_index: 0
4,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä sisällysluettelo
Välj tillbehör:

Tuotekuvaus

Chili Klaus, tai Claus Pilgaard, kuten hän oikeastaan on nimeltään, on tanskalainen muusikko ja koomikko, joka on syntynyt vuonna 1965 Tjørringissa, Tanskassa. Claus on tunnetuin TV-ohjelmastaan "Chilismagning", jossa hän kutsuu julkkiksia ympäri maailmaa syömään chilipippuria hänen kanssaan. Ja vahingoniloisena ihmisenä sitä pitää superhauskana, kun ihmiset kärsivät tyhmyydestään, mistä johtui, että ohjelma teki katsojaennätyksiä kerta toisensa jälkeen.

Claus käytti tätä "mahdollisuutta" hyväkseen ja loi yksinkertaisesti oman brändinsä, joka sai juuri tämän nimen "Chili Klaus", jossa supervahvoja dippejä, sipsejä, suklaita, kastikkeita, snackboxeja ynnä paljon muuta myydään uhkarohkeille ihmisille, kuten sinä ja minä. Claus käyttää omaa skaalaansa, joka on nimeltään "Tuulenvoima", mikä yleensä tarkoittaa, että mitä korkeampi luku sitä vahvempaa! Jo Tuulenvoimassa 5 alkaa makunystyröissä polttaa oikein kunnolla. 

Chili Klaus Chips on saatavana makuina Trinidad Scorpion Moruga (Tuulenvoima 4) ja Trinidad Scorpion Butch T (Tuulenvoima 8), joissa jokainen sipsi on huolella valmistettu pähkinä- ja aurinkoöljyllä sekä ihanan hellällä chilillä, joka herättää makunystyrät. Sipsit ovat, toisin kuin muut vahvat sipsit, todella hyviä maultaan ja ne ovat erittäin korkealaatuisia, mitä tulee sekä raaka-aineisiin että valmistukseen. Joten mitä odotat? Kerää kokoon rohkeat kaverisi ja ottakaa selville kuka kestää parhaiten polttavaa makua! 

Myydään kappaleittain ja sisältää 150 grammaa.

Vindstyrka 4: Ingredienser: 65 % potatis, jordnötsolja, solrosolja, kryddblandning (salt, dextros, maltodextrin, tomatpulver, lök, socker, jästextrakt, paprika, 0,6 % chili (Trinidad moruga), konserveringsmedel E270, surhetsreglerande medel (E330, E327), rökarom, kryddextrakt). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Vindstyrka 8: Ingredienser: 66,5 % potatis, jordnötsolja, solrosolja, krydd- blandning (salt, dextros, lök, socker, tomatpulver, jästextrakt, paprika,2,25o/o chili(Trinidad Scorpion Butch T), konserveringsmedel E2210, surhetsreglerande medel(E330, 8327), kryddextrakt. rökarom). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuulenvoima 4: Ainekset: 65 % perunaa, maapähkinäöljy, auringonkukkaöljy, maustesekoitus (suola, dekstroosi, maltodekstriini, tomaattijauhe, sipuli, sokeri, hiivauute, paprika, 0,6 % chili (Trinidad moruga), säilöntäaine E270, happamuudensäätöaineet (E330, E327), savuaromi, mausteuute). Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika oston yhteydessä, jos muuta ei mainita.

Tuulenvoima 8: Ainekset: 66,5 % perunaa, maapähkinäöljy, auringonkukkaöljy, maustesekoitus (suola, dekstroosi, sipuli, sokeri, tomaattijauhe, hiivauute, paprika, 2,25o/o chili (Trinidad Scorpion Butch T), säilöntäaine E2210, happamuudensäätöaineet(E330, 8327), mausteuute. savuaromi). Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika oston yhteydessä, jos muuta ei mainita.

Tägit

ARVOSTELUT (103)

Arvostelut

 • Arvostelun jätti... Rami 1 kuukausi sitten
  Liian mietoja, mutta maku hyvä, samoin hinta kohdillaan.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei
 • Arvostelun jätti... Tom 3 kuukautta sitten
  Hyvä tuote, lapset tykkäsi windspeed 4 tulisuudesta. Ei siis juuri tulisuutta maista. 8 sisälsi enemmän potkua, mutta toivoisin vieläkin vahvempaa valikoimaan
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei
 • Arvostelun jätti... Joonas 8 kuukautta sitten
  Maku oli hyvä, mutta poltetta auttamatta liian vähän. Odotin Hot Headzien Habaneron tasoista poltetta.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen50940 tai ladata ne manuaalisesti.
castle