vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
chili-klaus-dip-50941-4
chili-klaus-dip-2
chili-klaus-dip-50941-5

Chili Klaus Dip

2,99 €

Valitse tuoteversio

Chili Klaus on varmasti chilin jumala ja häntä jumaloivat varmasti kaikki, jotka rakastavat chiliä ja muita vahvasti maustettuja herkkuja. Hän on todella kekseliäs, tuo Chili Klaus, sillä hän ei ole ainoastaan valmistanut chilisuklaata, chilisipsejä ja chilidippejä, vaan hän on myös kehittänyt oman versionsa Scoville-asteikosta kaikelle, mitä hän itse valmistaa. Se on nimeltään Wind Force Scale, joka mittaa vahvuuden asteikossa 1-15, jossa numero 1 on yhtä kuin "et huomaa mitään" ja numero 15 on kaikkein vahvinta, todella tulista, joka saa sinut hikoilemaan ja kärsimään.

Tässä on kaksi hyvää Chili Klaus -dippiä vahvuuksissa 3 ja 7, toisin sanoen sopivan vahva ja vahvempi versio. Ihanteelliset Chili Klaus -sipseille, jos pidät tulisesta ja vahvasti maustetusta! Niissä on täyteläinen chilin maku ja ne on saatavina vahvuuksissa Wind Force Scale 3 ja Wind Force Scale 7.

Pussi sisältää 12 grammaa ja se sekoitetaan 1,5 dl:aan ranskankermaa, kermaviiliä tai tavallista viiliä.

Myydään kappaleittain.

Wind Force Scale 3: Ainekset: Suola, sipuli, mausteet (paprika, chili, valkosipuli, pippuri, kurkuma), tärkkelys, glukoosisiirappi, hiivauute, uute (paprika, chili). 

Wind Force Scale 7: Ainekset: Mausteet (paprika, 6 % chili, valkosipuli, 0,9 % chili scotch bonnet, pippuri, kurkuma), glukoosisiirappi, suola, sipuli, sokeri, tärkkelys, hiivauute, mausteuute. 

Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Vindstyrka 3: Ingredienser: Salt, lök, kryddor (paprika, chili, vitlök, peppar, gurkmeja), stärkelse, glukossirap, jästextrakt, extrakt (paprika, chili). 

Vindstyrka 7: Ingredienser: Kryddor (paprika, 6% chili, vitlök, 0,9% chili scotch bonnet, peppar, gurkmeja), glukossirap, salt, lök, socker, stärkelse, jästextrakt, kryddextrakt. 

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 50941
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

61

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit