chili-klaus-dip-50941-4
chili-klaus-dip-2
chili-klaus-dip-50941-5

Chili Klaus Dip

2,50 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Nikodemus
  11 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Yllätyin positiivisesti mausta, mukavan paprikainen ja hieman lämpöä tarjoileva dippi.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Antti
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Erittäin maukas dippi! Ens kerralla pitää ostaa useampi.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Kim
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Chili Klaus sipsien kanssa tuo hyvin potkua elämään
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Chili Klaus on varmasti chilin jumala ja häntä jumaloivat varmasti kaikki, jotka rakastavat chiliä ja muita vahvasti maustettuja herkkuja. Hän on todella kekseliäs, tuo Chili Klaus, sillä hän ei ole ainoastaan valmistanut chilisuklaata, chilisipsejä ja chilidippejä, vaan hän on myös kehittänyt oman versionsa Scoville-asteikosta kaikelle, mitä hän itse valmistaa. Se on nimeltään Wind Force Scale, joka mittaa vahvuuden asteikossa 1-15, jossa numero 1 on yhtä kuin "et huomaa mitään" ja numero 15 on kaikkein vahvinta, todella tulista, joka saa sinut hikoilemaan ja kärsimään.

Tässä on kaksi hyvää Chili Klaus -dippiä vahvuuksissa 3 ja 7, toisin sanoen sopivan vahva ja vahvempi versio. Ihanteelliset Chili Klaus -sipseille, jos pidät tulisesta ja vahvasti maustetusta! Niissä on täyteläinen chilin maku ja ne on saatavina vahvuuksissa Wind Force Scale 3 ja Wind Force Scale 7.

Pussi sisältää 12 grammaa ja se sekoitetaan 1,5 dl:aan ranskankermaa, kermaviiliä tai tavallista viiliä.

Myydään kappaleittain.

Wind Force Scale 3: Ainekset: Suola, sipuli, mausteet (paprika, chili, valkosipuli, pippuri, kurkuma), tärkkelys, glukoosisiirappi, hiivauute, uute (paprika, chili). 

Wind Force Scale 7: Ainekset: Mausteet (paprika, 6 % chili, valkosipuli, 0,9 % chili scotch bonnet, pippuri, kurkuma), glukoosisiirappi, suola, sipuli, sokeri, tärkkelys, hiivauute, mausteuute. 

Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Vindstyrka 3: Ingredienser: Salt, lök, kryddor (paprika, chili, vitlök, peppar, gurkmeja), stärkelse, glukossirap, jästextrakt, extrakt (paprika, chili). 

Vindstyrka 7: Ingredienser: Kryddor (paprika, 6% chili, vitlök, 0,9% chili scotch bonnet, peppar, gurkmeja), glukossirap, salt, lök, socker, stärkelse, jästextrakt, kryddextrakt. 

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.