vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
chili-klaus-chili-nuts-74599-1

Chili Klaus Chili Nuts

5,99 €

100 grammaa

Tilapäisesti loppu
Ennen kuin upotat hampaasi Klausin chilipähkinöihin, haluamme sinun hengittävän syvään, kaatavan suuren lasillisen vettä ja istumaan alas. Nämä pähkinät eivät nimittäin ole amatööreille - suuret luulot ja leuhkiminen päättyvät usein huonosti. Kun sitten olet tottunut vahvan tulisuuden makuun, huomaat, että pähkinät eivät ole vain vahvoja, mutta myös erittäin hyviä! Onnea matkaan! 

Chili Klaus Chili Nuts myydään 100 gramman purkissa.

Ainesosat: MAAPÄHKINÄT (56 %), perunatärkkelys, rapsiöljy, sokeri, suola, arominvahvenne [E621], aromi, chili (0,15 %), modifioitu tärkkelys, suola, maltodekstriini, väri (E160c). Saattaa sisältää GLUTEENIN, MAIDON ja PÄHKINÖIDEN jäämiä. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita. 

Ingredienser: JORDNÖTTER (56%), potatisstärkelse, rapsolja, socker, salt, smakförstärkare [E621], aroma, chili (0,15%), modifierad stärkelse, salt, maltodextrin, färg (E160c). Kan innehålla spår av GLUTEN, MJÖLK, NÖTTER. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 74599-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit