cheerleader-gron-deluxe-maskeraddrakt-77960-1
cheerleader-gron-deluxe-maskeraddrakt-77960-2

Cheerleader Vihreä Deluxe Naamiaisasu

59,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Lisätarvikkeet

Polvisukat Valkoinen/Punainen/Sininen Urheilija

Polvisukat Valkoinen/Punainen/Sininen Urheilija

One size
19,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Kukapa ei haluaisi esitellä mahtavia tanssimuuvejaan hienoja pom-pomeja ilmassa heiluttaen ja elää täysillä amerikkalaista high school-unelmaa? Tai miksipä ette pukeutuisi koko tyttöporukka yhteen sointuviin cheerleader-asuihin ja teette näyttävän ja unohtumattoman saapumisen juhliin! 

Cheerleader Vihreä Deluxe Naamiaisasu sisältää sairaan hienon cheerleader-asun, joka koostuu topista ja hameesta. Asu on väriltään vihreä ja somistettu keltaisilla ja punaisilla yksityiskohdilla. Lisäksi asuun kuuluu kaksi, ihanan keltaista pom-pomia, jotka tuovat asuun sitä jotakin pientä ekstraa. Täydennä tyyli täydelliseksi valkoisilla tennareilla ja polvisukilla! 

Tämä on Leg Avenue™ -tuote. Leg Avenue tunnetaan fantastisen laadukkaista naamiaisasuistaan. Ne ovat ehkä hieman kalliimpia, mutta aivan omaa luokkaansa! - Muihin naamiaisasuihin ei voi verrata. Laadukkaan materiaalin ansiosta asu voidaan pestä ja käyttää uudelleen.

  • Materiaali: 100 % Polyesteri 
  • Sisältää topin, hameen ja pom-pomit 
  • Sukat ja kengät eivät sisälly
  • Koot: X-Small, Small/Medium ja Medium/Large 

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0