cheerleader-ljusbla-deluxe-maskeraddrakt-57769-3
cheerleader-ljusbla-deluxe-maskeraddrakt-57769-4

Cheerleader Vaaleansininen Deluxe Naamiaisasu

59,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Emma
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Ser akkurat ut som bildet, men toppen er kanskje litt større enn forventet. Stoffet er veldig behagelig, og billig pris for så bra kvalitet! Jeg hadde ikke så store forventninger men den var mye bedre en det jeg forventet.
  4 / 4 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tämä asu on kuin tehty kannustamaan jotain oikein kunnolla! Jos sinulla on erittäin akrobaattisia ystäviä, voitte hankkia jokaiselle huutosakin asut ja tehdä ihmispyramidin - se tulee takuulla olemaan illan kohokohta! Hyvä te!

Cheerleader Vaaleansininen Deluxe Naamiaisasu sisältää hameen ja topin polyesteriä sekä pom-pomit. Saatavilla koot X-Small, Small/Medium, Medium/Large.  

 • Koot: X-Small, Small/Medium, Medium/Large
 • Materiaali: Polyesteri 
 • Sis. Toppi, hame ja pom-pomit

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisasuista. Ne ovat ehkä hieman kalliimpia, mutta myös aivan omaa luokkaansa! Ei siis verrattavissa muihin naamiaisasuihin. Kiitos kankaan korkean laadun, voit pestä ja käyttää asua uudelleen ja uudelleen