charader-pa-30-sekunder-sallskapsspel-2
charader-pa-30-sekunder-sallskapsspel-1
charader-pa-30-sekunder-sallskapsspel-3

Charader på 30 Sekunder Seurapeli

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Voitko näyttää zombilta? Elehtiä esille haitarin? Näyttää, kuinka otetaan selfie? Todista se! Tässä pelissä täytyy pantomiimin tapahtua nopeammin kuin koskaan aikaisemmin, joten pidä huoli, että aivokapasiteettisi on korkeimmillaan ja että olet tehnyt kaiken tarvittavan venyttelyn. Täydellinen järjestettäväksi sukujuhlissa, ennen juhlia tai Afterworkeissa.

Charader på 30 Sekunder Seurapeli on pantomiimipeli. Ollaan eri joukkueissa ja joka kierroksella tulee yhden joukkueesta tehdä niin monta mimiikkaa kuin mahdollista 30 sekunnissa, ja loput joukkueesta arvaavat sanan. Pisteen saa jokaisesta arvatusta mimiikasta ja se, jolla on ensimmäisenä 30 pistettä, voittaa. Peli on ruotsinkielinen ja vaatii 2+ pelaajaa. Se sopii alkaen 8 + vuotta. Peli sisältää 500 pelikorttia ja ajastinkellon. 

  • Kieli: Ruotsi
  • Ikä: 8 vuotta+
  • Pelaajia: 2+
  • Peliaika: 15+ min
  • Peligenre: Perhepeli, seurapeli, ennen juhlia peli