cant-catch-harry-spel-75754-1
cant-catch-harry-spel-75754-2

Can't Catch Harry Seurapeli

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko sinulla näppärät sormet ja olet nopea löytämään kortteja? Sitten ehkä saat koiperhosen Harryn kiinni! Pelasta kaikki koiperhosystävät kärpässiepparilta Can't Catch Harry -korttipelissä, jonka hahmot ovat tuttuja suositulta Youtube-kanavalta The Odd 1s Out!

Can't Catch Harry Seurapeli on hauska ja korkeatempoinen seurapeli. Pelin tarkoituksena on saada kerättyä neljä samanlaista korttia mahdollisimman nopeasti. Kun olet tehnyt sen, sinun täytyy ottaa koiperhonen kiinni ennen kun se lentää eteenpäin. Jos sinulla on epäonnea, koi ehtii lentää kärpässieppariin! Can't Catch Harry on 2-6 pelaajan peli ja sitä suositellaan yli 6-vuotiaille. Peli on englanninkielinen ja se kestää noin 15-20 minuuttia. Mukana 58 pelikorttia, 6 hahmoa, 1 pelilauta sekä peliohjeet. 

  • Pelaajien määrä: 2-6 pelaajaa
  • Ikä: Yli 6-vuotiaille
  • Kieli: Englanti
  • Aika: 15-30 minuuttia
  • Mukana tulee: 58 pelikorttia, 6 hahmoa, 1 pelilauta, peliohjeet