candyshot-cola-sour-79892-1

Candyshot Cola Sour

7,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Oletko kyllästynyt tarjoilemaan samoja snapseja, jotka saavat ihmiset nyrpistämään nenäänsä ja yskimään järkyttyneinä? Päästä vieraat kärsimyksestä ja luo oma herkullinen karkkisnapsi, joka maistuu kolalta! Lisää vain alkoholi ja katso, kuinka makeiset sulavat nesteessä. Hetken päästä herkullinen snapsi on valmis tarjoiltavaksi! 

Candyshot Cola Sour on 50 cl:n lasipullo, jonka pohjalla on karkkeja. Sisältää 130 grammaa. 

Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, happo (sitruunahappo), bikarbonaatti, aromi, väriaine (E150). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostohetkestä, ellei toisin mainita.

Ingredienser: socker, stärkelsesirap, syra (citronsyra), bikarbonat, arom, färgämne (E150). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.